Neželjene 2- 46. ep.,-Balwant gleda Anu sa požudom!

Indijske Serije

Neželjene 2- 46. ep.,-Balwant gleda Anu sa požudom!

By  | 

Malhari govori posluzi da donesu vodu i kaže Miri da je prospe.Anu suši odeću.Yuvraj dolazi.Rajjo kaže Miri da prospe vodu na Anušku.Mira prosipa vodu na Aninu glavu.Anu grli Yuvraja i gleda u njega.Yuvraj pita Miru zbog čega je prosula vodu.Malhari se pretvara da viče na nju.

Jhunki zove Amadji i kaže da je uspela da dobije posao kao sluga kod Balwanta.Amadji joj kaže da drži otvorene oči.Balwant gleda Anu požudno i namerno ispusti dosije.Kaže joj da podigne.Anu sakuplja fajlove.Balwant nagazi na njenu maramu i ona pada.Anu se pokriva.Malhari gleda kako Balwant posmatra Anu.

Gledaćete:
Malhari kaže da je trebao da joj kaže da mu se dopada Ana.Balwant kaže da će uživati sa Yuvrajevom ženom.Yuvraj i Anu se gledaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!