Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Anu ruku!

Indijske Serije

Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Ani ruku!

By  | 

Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Ani ruku!( 10.1.2018.)
Mira donosi odeću i kaže da je Čampa redovno sredjuje, ali sada su od nje tražili da to odnese njoj.Anu se složi.Malhari pita Balweanta zašto joj nije rekao da mu se dopada Anu.Balwant kaže da gaje uhvatila i da će sada sa Yuvrajevom ženom moi da uživa otvoreno.Balwant pita Malhari da li ima na umu da kazni Anu.Malhari mu kaže da ne brine.

Anu se sudara sa Yuvrajem.Sari koje je držala padaju na njih.Yuvraj je pita gde ide,Ona mu kaže da pegla odeću.Anu se seća njihovih zajedničkih trenutaka.Malhari dolazi i kaže joj da nije peglala ispravno.Malhari kaže da mora da je nauči kako se pegla i stavlja vrelo gvoždje na njenoj ruci.Anu vrišti od bola.Malhari kaže da je to uradila greškom.Anu je šokirana.Rajjo kaže da se ove grešketrebaju ponavljati svakodnevno.Mira kaže da će joj staviti mast.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!