Neželjene 2-51. ep.,Komal laže porodicu!

Indijske Serije

Neželjene 2-51. ep.,Komal laže porodicu!

By  | 

Neželjene 2-51. ep.,Komal laže porodicu!
Dushyant poželi dobrodošlicu Jhakkadu, ali je on uznemiren što ne vidi Komal.Yuvraj pita Rajjo da jede, ali ona odbija da jede dok se Komal ne vrati.Malhari joj kaže da jede jer Yuvraj mora da izadje.Rajjo razmislja da učini nešto. Jhakkad i Dushyant dolaze.Rajjo se pretvara da se onesvestila.Balwant se smeje i pita Yuvraja da je odvede u sobu.Yuvraj i Malhari je odvode.Balwant pozdravlja Jhakkada.

Yuvraj proverava temperaturu Rajjo i kaže da je dobro.On se seti da je tel. ostavio u dnevni boravak. Jhakkad kaže da kad oženi Komal učiniće selo pametnim gradom.On pita gde je Komal.Yuvraj izlazi, Malhari i Rajjo ne uspevaju da ga zaustave.

Yuvraj dolazi po tel. i pita da li nešto znaju o Komal.Balwant Jhakkada predstavlja kao svog prijatelja, ministra.Yuvraj ga pita da li će njegovu kćerku oženiti Rej ili Tej. Jhakkad ga pita zar on ne zna za brak.Yuvraj je ljut i kaže da je već napet zbog Komalinog kindapovanja. Jhakkad pita ko je kindapovao Komal.Anu dolazi sa Komal.Komal vidi Jhakkada i seća se da je želeo da je oženi što pre.Yuvraj kaže da će odvesti Komal u bolnici.Anu mu govori da je Komal dobro. Komal govori da su je maltretirali i držali bez svesti.Yuvraj je grli.Anu je pita zbog čega laže, šokirana je. Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!