Neželjene 2-( 58. ep.),Amadji ubije Vira i Dhamu!

Indijske Serije

Neželjene 2-( 58. ep.),Amadji ubije Vira i Dhamu!

By  | 

Neželjene 2-( 58. ep.),Amadji ubije Vira i Dhamu!( 25.1.2018.)
Rantej sanja kako Amadji želi da ga ubije i moli je da to ne radi.Mira ga pita da li je dobro.Rantej je gura od sebe i pita je zar želi da ga uguši.On odlazi.Yuvraj pokušava da otvori ormar i on pada na njega.Yuvraj doziva pomoć.Anu dolazi i priseća se kako je grlio Ranteja i upoznao ih i tiha je.Mira zove slugu i oni pomeraju ormar.Yuvraj gleda Anu.

Rantej zove Veeru i Dhamu i pita ih gde su.Oni im kažu da idu od stare žene da kupe vino.Rantej pokuša da ih spreči, ali ga oni ne čuju.Oni odlaze kod Samadji po vino.Amadji ih udata flašom u glavu i oni se onesveste.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site