Neželjene 2-70. ep.,Anu poku[ava da spasi Tri[u od Ranteja!

Indijske Serije

Neželjene 2-70. ep.,Anu pokušava da spasi Tri[u od Ranteja!

By  | 

Neželjene 2-70. ep.,Anu poku[ava da spasi Tri[u od Ranteja!( 12.02.2018.)
Ana ne veruje Čampi da je Triša njena drugarica.Rantej kaže da je to njegova žrtva i da će sa njom uživati mesecima.Anu ga podseća da je ona odgovorna za kuću i da se takve stvari tu neće dešavati.Rantej joj kaže da njega ne sprečavaju vrata i pita je da li je zaboravila na Djavni.On joj kaže da je dobio svajku devojku koja mu se svidela i da je zaboravio broj svojih žrtava.Anu mu kaže da više neće dobiti ni jednu.Rantej je izaziva da soasi Vedijevu kćerku, bez da traži pomoć od Yuvraja.

Rantej dolazi kod Malhari koja pije čaj i kaže joj da obuzda Anu.Malhari mu kaže broj busa, doda da je napravila sve aražmane i pita ga da uživa.Rantej se smeje i kae da svako treba da ima majku poput nje.
Yuvraj dolazi u sobu.Anu pokušava da razgovara sa njim.Ona ga pita zbog čega je Čampa u kući.Yuvraj kaže da je ona sluga.Anu kaže da je Rantej tražio od Mire da joj doda ghee u hranu.Anu kaže da ne može da uhvati laž.Yuvraj je pita zašto nije shvatila njegovu laž ranije.Anu mu kaže da je bila zaslepljena njegovm ljubavlju, ali sada to nije slučaj.Ona ga pita kako je proveo dan.Yuvraj kaže da je dobro.Anu kaže da je to laž.Ona odlazi kod Čampe i daje joj mast.Čampa kaže da će uzeti iz Vedijeve kuće.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!