Neželjene 2- 75. ep.,Yuvraj ošamari Ranteja!

Indijske Serije

Neželjene 2- 75. ep.,Yuvraj ošamari Ranteja!

By  | 

Neželjene 2- 75. ep.,Yuvraj ošamari Ranteja!( 19.02.2018)
Anu zatekne Ranteja u svoju sobiu u krevetu.Ona ga pita šta radi tu.Rantej kaže da isprobava krevet i da će na takvom krevetu uživati sa Trišom.On joj kaže da će imati mnogo Djavni.Anu razmišlja da ne sme biti slaba i zove nekog da dodje u Virpur.Anu dolazi kod Triše u kuću.Njen otac krivi Anu.Triša mu objašnjava da ga je Anu spasila od Ranteja.Anu kaže Triši da ima plan i traži od nje pomoć.One odlaze u hram.

Triša pita Jhunki da li zna koga je Anu pozvala.Anu dolazi sa doktorkom medicine Vishal.Triša pita kako će on da uspe da promeni Ranteja.Anu kaže da je on mnogo pametan i znaće kako da kontroliše Ranteja.Vishal se smeje.

Sledećeg jutra,Triša šalje pismo Ranteju da učini njihovu noć specijalnom i neopasnom.Ona ga pita da se nadju negde van grada i da ne vodi braću sa sobom, jer ne želi da se pokazuje.Malhari pita Ranteja šta je to, a on slaže da je račun.Anu ga vidi i smeje se.Triša se sprema.Rantej kaže slugi da mu donese najbolje odelo, cipele…
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site