Neželjene 2- 75. ep.,Yuvraj ošamari Ranteja!

Indijske Serije

Neželjene 2- 75. ep.,Yuvraj ošamari Ranteja!

By  | 

Yuvraj razmišlja da saradjuje sa Anu.Mira vidi da mnogo ljudi sredjuju Ranteja.Rantej joj kaže da želi da danas izgleda najbolje.Mira mu kaže da ona danas posti i da treba da bude prisutan kući.Rantej je šamara i kaže da zna kako da upravlja ženom.On kaže Miri da mu ne treba njen post i hrana jer je on Rantej Chaudhary.On je forsira da prekine post.Anu pokuša da ga zaustavi.Rantej pita kako će ga zaustaviti i udari Mairu više puta.Yuvraj dolazi i doziva njegovo ime.Yuvraj ga hvata za okovratnik i snažno ošamari.

Yuvraj mu kaže da nije znao da podiže ruku na svoju ženu.Rantej mu kaže da i on maltretira Anušku i da ni on nije Ram.Anu kaže da Yuvraj nikada nije podigao ruku na nju.Mira kaže Ranteju da ga ostavi, ona je pogrešila, on je mnogo voli.Yuvraj kaže da je to njegova kuća i da se takve stvari neće tolerisati.Rantej je ljut.Mira plače.

Gledaćete:Triša pleše sa Rantejom.On joj ljubi ruku i onesvesti se.Anu dolazi tu sa timom i kaže da će Rantej danas biti kažnjen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site