Neželjene 2- 78. ep.,Braća postaju impotentna!

Indijske Serije

Neželjene 2- 78. ep.,Braća postaju impotentna!

By  | 

Neželjene 2- 78. ep.,Braća postaju impotentna!( 22.2.2018.)
Rantej odlayi kod doktora I nudi mu novac da ga izleči.Doktor mu kaže da šta god da je izgubio ne može vratiti I pita ga da prisustvuje seansama, jer razume da je muškarcima u tom periodu potrebna podrška i psihička pomoć..Rantej ga udara satem u glavu dok se ne onesvesti.Malhari kaže Yuvraju da je Anuška bila van kuće prošle noći.

Rantej dolazi ispred Trišine kuće I doziva je, te pita seljane gde je ona.Momak mu kaže da Triša I otac nisu kući.Rantej se naljuti na momka.Njegov otacmu se izvinjava I kaže da je Triša sa ocem otišla noćas.
Yuvraj dolazi kod Anuške u kuhinju I pokvari joj jelo.Pita je zašto je izlazila sama noću.Anu kaže da su I njegova braća bila van kuće.Yuvraj joj objašnjava da ovo mesto nije bezbedno za devojke noću.Anu mu kaže da su zbog muškarca poput njega žene zatvorene u kuću.Ona se oklizne I pada mu u zagrljaj.Anu mu kaže da počisti nered I naruči hranu od napolje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!