Neželjene 2- 88. ep.,Mira napušta Rantejevu kuću!

Indijske Serije

Neželjene 2- 88. ep.,Mira napušta Rantejevu kuću!

By  | 

Neželjene 2- 88. ep.,Mira napušta Rantejevu kuću!( 8.3.2018.)
Rantej je u sobi i sanja devojke kako mu prilaze i hvale njegove mišiće, te mu govore da je on pravi muškarac Virpura.Mira ga budi prosipajući mu vodu na lice.On je pita da li je zaboravilaprošlu noć.Mira mu predaje papire za razvod.Rantej se smeje i govori joj da je luda.Mira kaže da više ne može da ga trpi.Rantej joj kaže da ni jedna žena živa ne može napustiti njihovu kuću, cepa papire za razvod i kaže joj da mu donese čaj.Mira mu pokazuje prave papire i kaže da su još uvek u njenim rukama.Mira mu kaže da je u pravu, ona ga ne razume i oseća sažaljene nakon što zna šta mu se desilo.

Rantej je pita šta hoće da kaže.Mira ga pita da li hoće da bude otvorena, te mu pomene Trišu.Rantej je napet.Mira mu kaže da ona sve zna.Ona ga ucenjuje da potpiše papire ili će istinu reći svima.Ona mu kaže da je bolje po njemu da ljudi misle da je otišla jer je bila sebična i mislila na sebe, nego da znaju da je otišla jer prema njemu oseća samo žaljenje.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site