Niko ne zna 1. epizoda!

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 1. epizoda!

By  | 

Niko ne zna 1. epizoda!
Kimse Bilmez je priča o ljubavi izmedju devojke Sevde i mladića Alija. Sevda je devojka koja sanja da postane zvezda. Ali je čovek tajanstvene prošlosti.Sevda upada u probleme dok pokušava da pomogne bratu.U Sevdu se zaljubi lokalni tajkun Uygar.Sevdin otac se od njega zadužio mnogo, on je otplatio njegove dugove i to je omogućilo da Sevdina porodica živi životom na kakav su navikli.Sejdin otac ima tajnu koju vešto skriva, njegove ruke su uprljane krvlju, a to niko od porodice ne zna.

Uygar planira da naplati dug tako što će mu Sevdin otac dati Sevdu za ženu.Sevda biva izabrana za zaštitno lice jednog brenda, ali se njen otac tome šprotivi, jer smatra taj posao nečasnim.Nasuprot tome, njenu izgleda „časno“ da proda vlastitu kćer čoveku koga ne voli, samo zbog duga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site