Niko ne zna 10. i 11. epizoda! Alijevo i Sevdino venčanje!

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 10. i 11. epizoda! Alijevo i Sevdino venčanje!

By  | 

Niko ne zna 10. i 11. epizoda! Alijevo i Sevdino venčanje!
10 epizoda
Sevda i Ali ostaju u istoj kući i dalje radi bezbednosti i sve više se zbližavaju. Sa druge strane borba Pilota sa Takadžijem će dovesti Alija u opasnost. Pilot neočekivano upada u zasedu kada počinje da se zbližava sa Dujgu. Ali pokušava da pronađe ime koje stoji iza svega i pokušava da otkloni Sevdinu ljubomoru. Ujgar ima plan kako da razdvoji Alija i Sevdu, ali taj plan će se završiti neočekivano.

11 epizoda
Laž koju je Sevda izgovorila šokiraće sve. Ali i Sevda su venčani i sada će morati da žive u istoj kući. Novo iznenađenje očekuje Alija i Sevdu.Dujgu želi da pruži Pilotu šansu, ali naići će na neočekivanu situaciju. U međuvremenu, Ali nadajući se da će naći nešto o svom bratu, sledi Takadžijev trag. Takadži je pripremio plan za Alija i Pilota. Da li će braća pobeći iz Takadžijeve zamke?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site