Niko ne zna 21. i 22. epizoda!Može li Ali spasiti Sevdu?

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 21. i 22. epizoda!Može li Ali spasiti Sevdu?

By  | 

Niko ne zna 21. i 22. epizoda!Može li Ali spasiti Sevdu?
21 epizoda
Ujgar se želi po svaku cenu rešiti Alija kako bi dobio Sevdu.On koristi Alijevu bivšu ženu kao deo svog novog plana.Ali doživljava nove poteškoće dok pokušava da pronadje brata.Ujgar to saznaje, te pravi drugi plan kako bi okrenuo Pilota protiv Alija.On govori Pilotu da je Ali ubio Erniku.Dujgu otimaju neprijatelji Pilota.Pilot mora ubiti Alija zbog žene koju voli.

22 epizoda
Ali i Pilot preduzimaju korake kako bi se suočili sa svojom skrivenom prošlošću. Dok Kurtbey pokušava sprečiti ponovno spajanje dvojice braće, pismo iz prošlosti čini sve jasnim.Jesu li Ali i Pilot u stvari svjesni postojana svoga brata?

Ujgar, zbog ne sastajanja sa Sevdom iz dana u dan postaje sve luđi, a ovog puta odlazi predaleko i otima Sevdu.
Ali želi spasiti ženu koju voli, daće sve od sebe kako bih to izveo. Pilot s druge strane useva spasiti svoju voljenu ženu od neprijatelja, te ponovo pokušava zadobiti poverenje Dujguine porodice. Hoće li Pilot moći zaštititi svoju voljenu ženu i njenu porodicu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site