Niko ne zna 5. epizoda!

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 5. epizoda!

By  | 

Niko ne zna 5. epizoda!
Sevda sazna da je njen otac ubio Alijevog sina, te se njen svet raspada. Na jednoj strani je čovek u koga se zaljubljuje, a na drugoj strani je njen otac.Sevda se suoči sa ocem i govori da će reći Aliju istinu,a te njene reči užasavaju Hajrije i Koksala.Da li će Ali saznati istinu?

Sevda pronalazi način da pobegne od svih, nesvesna opasnosti koje je očekuju. S druge strane, Pilotovo interesovanje za Dujgu raste iz dana u dan. On odlučuje da napravi biznis u susedstvu kako bi bio bliže Dujgu. Hoće li Pilot uspeti da uradi nešto kako bi se Dujgine emocije prema njemu promenile? Ali smatra Ujgara odgovornim za sve događaje i odlučuje da okonča sve. Da li je došao kraj za Ujgara? Sevda koja ne može da živi bez Alija odlučuje da kaže Aliju istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site