Niko ne zna 8. i 9. epizoda!

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 8. i 9. epizoda!

By  | 

Niko ne zna 8. i 9. epizoda!
8 epizoda
Ali shvata da telo ne pripada njegovom bratu. Počinje da traži onoga ko stoji iza ovoga. Vedat traži onoga ko je oteo Pilota. Ujgar šalje Vedata kod Alija. Kada Vedat vidi gospodina Kurta i Alija zajedno on za otmicu krivi Alija. Da bi vratio Pilota, on otima Sevdu.Kako bi spasio Sevdu, Ali mora vratiti Pilota.

9 epizoda
Sevda i Ali padaju u ruke Vedata i njegovih ljudi. Njihovo spasavanje zavisi od Pilota.Sevdu čeka neočekivano iznenađenje. Nakon što je konačno sve u redu, svi će ponovo biti zbunjeni zbog osobe koja juri Sevdu. Može li Ali zaštititi Sevdu? Pilot koji sanja da uplovi u novi život sa Dujgu, stiče novog neprijatelja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site