Nina Dobrev biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Nina Dobrev biografija

By  | 

Nina Dobrev biografija

Nina Konstantinova Dobreva rođena 9. januara 1989. godine, bugarsko-kanadska je glumica. Nina Dobrev rođena je u Sofiji, Bugarska i preselila se u Kanadu od dve godine, gde je odrasla u Torontu, Ontario. Tečno govori francuski, engleski i bugarski jezik. Njena majka je umetnica, a otac kompjuterski naučnik. Ima jednog starijeg brata. Još od malih nogu, pokazala je veliki entuzijazam i talent za umetnost: ples, gimnastiku, pozorište, muziku, vizuelnu umetnost i glumu.

Nina Dobrev je pohađala J. B. Tyrrell Sr. Public School i Wexford Collegiate School za umetnost u Skerborgu, Ontario. Pohađala je Ryerson University, studij sociologije. Napustila ga je u 2008. kako bi započela glumačku karijeru. Posao modela doveo ju je do reklama, koje su tada pretvorene u filmske audicije. Ubrzo nakon toga, zabežila je uloge u igranim filmovima uključujući “Uspomene jednog begunca”, “Daleko od nje,” “Never Cry Werewolf,” i televizijskoj seriji “Degrassi: The Next Generation.” Trenutno glumi u CW drami “The Vampire Diaries,” igrajući dvostruku ulogu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!