NOVOSTI -Sidhart Shukla ipak ne napušta seriju ,,Dil Se Dil Tak"!

Vesti

NOVOSTI -Sidhart Shukla ipak ne napušta seriju ,,Dil Se Dil Tak”!

By  | 

NOVOSTI-Sidhart Shukla ipak ne napušta seriju ,,Dil Se Dil Tak”!
Prevod vesti: Maya. Uživajte u ovim srećnim vestima! Veliki pozdrav svim pratiocima ove serije i obožavateljima ovog glumca… 🙂

Bilo je puno priča o tome da poznati indijski glumac Sidhart Shukla/Sidart Šukla (nama poznat kao Šiv iz ,,Male Neveste” ili Part iz ,,Dil Se Dil Tak) napušta Colorsovu poznatu indijsku seriju ,,Dil Se Dil Tak”, ali došlo je vreme da stavimo tačku tome.

Pričalo se da će Sidarta/Sida izbaciti iz projekta, zbog njegovog navodno arogantnog ponašanja koje ne staje. Izvori nam govore da je Sidart uporno dolazio na snimanja kasno pa je cela ekipa morala da ga čeka, da se svađao sa svojim kolegom – glumcem Kunal Vermom (Aman iz serije ,,Dil Se Dil Tak) i glavom projekta Sheetal Somani/Šital Somani.

Sada, po najnovijim informacijama koje saznajemo, ovaj glumac (Sidharth Shukla) se vraća na snimanja, kao da se ništa nije desilo. Interesantno, glumac Kunal Verma (Aman), koji je jedanput čak i napao Sida u svađi i zahtevao da ga izbace sa snimanja, napustio je snimanja jer njegov lik Amana u seriji se više neće pojavljivati.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site