Obaveštenje o prestanku snimanja pojedinih indijskih serija - NOVOSTI!

Vesti

Obaveštenje o prestanku snimanja pojedinih indijskih serija – NOVOSTI!

By  | 

Obaveštenje o prestanku snimanja pojedinih indijskih serija – NOVOSTI!

Urednica članka: Maja 🙂

Zbog složenih epidemioloških okolnosti na svetskom nivou, došlo je do obustave snimanja raznoraznih serija – pa, između ostalog, i onih indijskih. Primer jedne takve serije jeste serija Shakti (Sestre), veoma praćena na našem sajtu i dosta šire, čije je snimanje obustavljeno sredinom marta meseca zbog čega je poslednja epizoda snimljena, prikazivana (i, naravno, na našem sajtu prevedena) ona iz 31. marta. Čim bude bilo emitovanje nove epizode, bićete obavešteni tako što ćete je zapaziti natrag u njenoj koloni – a tome se radujemo i mi koliko i vi! Zbog toga, ostanite uz nas, a sad… 😊

Dok iščekujemo nove epizode ove serije i nastavak druge sezone, podsetimo se ukratko šta se dešavalo u njenim najnovijim epizodama. Nakon Somijinog odlaska iz kuće Singovih i, premda to ukućani ne znaju, njenog tragičnog završetka – bio je skok od 16 godina predstavljajući početak 2. sezone ove serije u kojoj smo dobili jednu drugačiju, gotovo skroz novu glumačku postavu i skroz svežu priču.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site