Obećanje - 19. i 20. epizoda - Javuz se nalazi u životnoj dilemi!

Söz - Obećanje

Obećanje – 19. i 20. epizoda – Javuz se nalazi u životnoj dilemi!

By  | 

19: Javuz sa ekipom odlučuje da ovaj put porazi Čolaka. Ali on ih opet drži na nišanu. Javuz obeća Bahar da će se brzo vratiti. Teško mu je da je gleda tužnu zbog svog oca, ali je primoran da joj ne kaže istinu. Tim iznenadi napad na konvoj Korhan paše. Spremni su na osvetu. Prvi koraj je da uhvate Sandžara zbog čega se približavaju Agi. Ejlem koja je prouzrokovala eksploziju u Francuskoj planira da ubija Sandžara. Tim očekuje veliko iznenađenje na oproštajnoj Atešovoj večeri.
20: Javuz je iznenađen kada njegovi ljudi oslove Bahar sa “snaha”. Bahar se smješka. Čolak se sa osmijeh suoči sa Javuzom i ekipom. Javuz uzima rezultate i zajedno odlaze u lifr. Bahar odlazi na posao pa na dogovreni sastanak sa Javuzom. Baral upada u Javuzovu akciju i pobije mnogo neprijatelja, ali i on je ranjen što svima teško padne. Fatmi neko prijeti pištoljem. Javuz je primoran da donese životnu odluku, nije ni svjestan da je Agah pored njega i da je u opasnosti. Želi da odnese Obavještanoj službi sliku foto robota. Ali će teroristi koji dolaze u bolnicu da spasi Sandžara promijeniti stvari. Javuz se sa jedne strane bori za predaju Sandžara i spasavanje civila u bolnici, a sa druge strane pokušava da spriječi opasnosti koju Čolak stvara u restoranu. Bahar ne uspije stupiti u kontakt sa njim pa ide kod Guler. Čolak želi da se osveti Javutu za metak i povlači potez. Javuz dobija poziv iz restorana i primoran je da donese životnu odluku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site