Obećanje - 24. i 25. epizoda - Javuz saznaje istinu o smrti svoje majke, Tim hvata Agaha!

Söz - Obećanje

Obećanje – 24. i 25. epizoda – Javuz saznaje istinu o smrti svoje majke, Tim hvata Agaha!

By  | 

24: Dva najvažnija imena velikog plana, Agah i Čolak, stastaju se sa stranim snagama kako bi nacrtali putnu mapu nove, nepostojeće države. Javuz saznaje za mjesto sastanka i odlazi tu sa ekipom. Hvataju Agaha dok Čolak bježi. Bahar je zabrinuta jer se zarazna bolest širi i govori svima da ne smiju da napuste kamp. Ejlem je kidnapovana. Javuz traži od vojnik da se zakunu da će izaći živi odatle i da će Agaha predati turskoj vlasti. Čolak kreće u akciju kako bi spriječio tim da pređe granicu dok tim traži način da odvedu Agaha u Tursku. Iza granice, u jednom od najopasnijih regiona na Bliskom Istoku počinje teško putovanje za tim. Čolak sa ambasadorom pravi planove kako da oslobode Agaha. Preduzimaju akciju da timu ne dozvole prelazak granice.
25: Čolak i njegovi ljudi pokušavaju da spriječe tim da pređe granicu. Javuz i tim to ne žele dopustiti i pokušavaju stupiti u kontakt sa turskom ambasadom. Ali Čolak ne odustaje. Javuz saznaje istinu o smrti svoje majke. Tim pokušava da zaštiti Ambasadu, a nisu ni svjesni da je još gora opasnost sa druge strane. Loša vijest koju čuju od amabsadora pokazuje znakove velike prijetnje po Tursku i saveznice. Jedan od članova tima mora da se žrtvuje da bi dovršili operaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site