Obećanje - 29. i 30. ep. - Javuz ubije Agaha, uhapšen je i lišen karijere vojnika!

Söz - Obećanje

Obećanje – 29. i 30. ep. – Javuz ubije Agaha, uhapšen je i lišen karijere vojnika!

By  | 

29: Javuz i Bahar stižu u Istanbul kako bi otkrili tajne o Aghi, ali prinuđeni su da se bore kako bi se riješili potjere inostranog ambasadora. Tim mora žrtvovati prijatelja kako bi uništili Čolakovu prijetnju. Zapovjednik govori Javuzu da je žrtovao život za te vojnike, a Javuz govori da su zaslužili. Zapovjednik govori da su rakete najbitnije i da život niti jednog od njih nije važniji od domovine i zastave. Čolak naređuje da ako budu prinuđeni da biraju između Ali Hajdara i raketa, da znaju šta im je raditi. Javuz donosi odluku da zaštiti tim. Poslije napada u Istanbulu još više je potresen zbog istrage o njemu. To što mu je Agah otac ne utiče samo na njegov život, već i na živote njegovih prijatelja.
30: Od Javuzove odluke zavisi da li će se tim raspodijeliti ili ne. Hafiz se odriče svog života kako bi uništio rakete, tim se svom snagom bori da spasi prijatelja. Čolak pomoću stranog ambasadora dobija rakete i ispaljuje ih. Jedna od njih je već krenula da udari nay Karabayir i jedini način da se zaustavi su šifre koje se nalaze kod Agaha. Agah bez naknade ne da šigre. Javuz na kraju cjenkanja ubije Agaha. Nakon što je uspio zaustaviti napada, Javuz je uhapšen zbog ubistva Agaha. Čolak priprema nove planove. Satjeran je u ćošak. Javuz koji se vratio u Karaybir više nije vojnik. Smrt Agaha i akciju koju je počinio su kraj njegove vojničke karijere. Nakon što puca na auto opet je priveden. A zatim prebačen u zatvor. Komesar brani vonicima da ga spase. On sam smjesti da ga uhapse i u istoj ćeliji je sa Javuzom, da bi mu stavio da znanja da ga i dalje cijeni i poštuje. Bahar govori da e zaljubila u Javuza jer je drugačiji. Javuz govori zapovjedniku da je on najbolja osoba sa kojom je bio na zadatku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site