Obećanje - 33. i 34. ep. - Tim ima zadatak da spasi Nazli!

Söz - Obećanje

Obećanje – 33. i 34. ep. – Tim ima zadatak da spasi Nazli!

By  | 

33: Tim želi da uništi izvor finansiranja terorizma. Dobija obavještenje od Ejlem i pokušava da zaustavi veliku pošiljku droge u operaciji koju je zajednički organizovao sa Policijskim odjelom Karabyira. Ali teroristička organizacija koja je zaustavila isporuku droge priprema napad na Kenana Karu, šefa policije u Karabayiru i zapovjednika Erdema. Čolak postavlja timu zamku. Tim očekuje težak zadatak. Kao rezultat Dermanovog plana, Kenan i Erdem, na čijim su autima postavljene bombe prave riskantan plan. Tim se dijeli u svije grupe. Jedni se trude da bez problema predaju policiji kamion droge, dok se drugi bore da deaktiviraju bombu koja je na Kenanovog autu. Bahar ne može ništa učiniti za Safiju koja se predala smrti.
34: Dok se odvija druga faza operacije, nova “crna unija” je deportovana van granice. Tu tim igra važnu uloga. Uspjeva ukloniti Čolkovu zamku. Čolak je bijesan. Čajlak umire. Agah govori Javuzu da trebaju pronaći Dermana koji je opasan i koji je godinama radio za organizaciju. Tim je okružen teroristima i satjeran u ćošak. Međutim Agahin iznanadni plan mijenja cijelu situaciju. Derman naređuje ljudima da krenu u akciju. Otimaju Nazlo. Karabatak je povrijeđen, ali se zaklinje da će naći Nazli. Tim ima novi zadatak pred sobom, da spasi Nazli.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site