Obećanje - 35. i 36. ep. - Da li je Čolakov kraj blizu?!

Söz - Obećanje

Obećanje – 35. i 36. ep. – Da li je Čolakov kraj blizu?!

By  | 

35: Javuz od oca saznaje šokantne informacije o ubici svoje majke. Kešanli i Čajlak su ozbiljno ranjeni i zatočeni u ruševini gdje ih niko ne može čuti. Zapovjednik i ostali nalaze Nazli i Kešanlija koji je u kritičnom stanju. On je prevezen u bolnicu, dok Tim ima težak zadatak da spasi Nazli i Čajlaka. Kako bi spasili Nazli, tim rizikuje da Ejlem bude otkrivena i na Erdemovo naređenje krenu u raciju na jednu od tajnih Dermanovih lokacija. Nazli je spašena zahvaljujući Karabataku, ali je u teškom stanju. Tim stiže i do Čajlaka, ali njegov puls je slab. Potrebno je da se vrate u Tursku, ali to je sve teže jer ih čeka velika zasjeda u povratku. Kešanli je spreman da se žrtvuje kako bi spasio Čajlaka.
36: Agah koji je u potrazi za Dermanom krene u veliku akciju kako bi ispuni sporazum koji je sklopio sa Čolakom. Međutim Čolak mu se suprostavi. Ali i Agah ima plan B. Čolak gubi vlast, dok je Derman utvrđuje. Čolak je svjestan da je došao do kraja puta i pravi plan da ubije Agahu i Javuza. Tim ima zadatak da mu osujeti planove. I tim je srećan što ima Čolaka u svojim rukama, ali Derman preuzima novu opasnost. Bahar saznaje pravi identitet svog oca i istinu o njegovoj smrti i njen odnos sa Javuzom se mijenja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site