Obećanje - 39. i 40. epizoda!

Söz - Obećanje

Obećanje – 39. i 40. epizoda!

By  | 

39: Nazli pokuša izvršiti samoubistvo kako bi se riješila loših sjećanja, ali ipak ne uspjeva u svom naumu. Bahar i Guler su stalno uz nju, međutim tu je Derman. Erdem shvata da Nazli voli Ateša. Derman i Agah su rekli da je sastanak blizu. Omer Bej će biti ubijen. Pod Hafizovom komandom, Tim nakon Javuzovog upozorenja pokušava spriječiti napad tokom sahrane dok sa druge strane informacije koje Agah dobija od osiguravajućeg društva iznose sve činjenice na površinu. Deram posjeduje informacije kojima će za plan Meduza napraviti korak dalje.
40: Derman je Mufitovom otmicom uspio da pretvori u oružje projekt na kojem je on radio, on je sada još bliže da dobije moć koja će oduzeti hiljadu života. Pod Javuzovom komandom Tim dobije zadatak da spriječi Deramnov napad. Uprkos svim Javuzovim naporima, Bahar insistira na svojoj već donijetoj odluci. Potez koji ona pravi dovodi Javuzov i njen odnos na nepovratan put.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site