Obećanje - 41. i 42. epizoda - Teroristi napadaju selo, Bahar je u Dermanovim rukama!

Söz - Obećanje

Obećanje – 41. i 42. epizoda – Teroristi napadaju selo, Bahar je u Dermanovim rukama!

By  | 

41: Tim strahuje od eksplozije biološkog oružja, bespomoćni su i ljuti. No veća opasnost je oružje koje je Selim oduzeo. Tim ima težak zadatak da uzme to oružje. Derman radi u Medusa planu, a druge strane prima raspored akcije za zaustavljanje pokretanja operacije “Dalgakiran”. Napada svete šehide. Ali Tim je spreman da žrtvuje svoje živote da to ne dopusti. Hafiz ostaje pod napadom i vatrom terorista koji žele da spuste tursku zastavu. Postaće šehid u čast tome. (Šehid je religiozni izraz u islamu, koji doslovno znači “žrtva”. To je titula koja se daje muslimanima nakon smrti, ako umru ispunjavajući religijske zapovijedi, ili tokom rata za religiju. Prim.prev.)
42: Napad na konvoj zaustavljen je naporom Erdema i Mehmeta. Tokom sukoba povrijeđeni Derman uspije pobjeći, ali njegovo stanje je teško. Teroristi kojima je potreban doktor za liječenje Dermana odluči oteti doktora iz konvoja koji je otišao ka selu. A taj doktor je niko drugi do Bahar. Vođa terorista dobija zadatak da sa timom najjačih ljudi izvrši napada na selo. Tim na čelu sa zapovjednikom Kešanlijem učiniće nešto što teroristi nisu očekivali. Javuz je u zamci i tim radi na tome da ga spasi. U zamku upada ne samo Javuz, Čajlak i Su se suočavaju sa smrću. Javuz i tim se nalaze licem u lice sa Dermanom, pokušavaju izvući Bahar iz njegovih ruku. Javuz se spreman dati život za Bahar.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site