Obećanje - 45. i 46. ep. - Derman nastavlja sa planom "Meduza"!

Söz - Obećanje

Obećanje – 45. i 46. ep. – Derman nastavlja sa planom “Meduza”!

By  | 

45: Javuz je u garažnom prostoru, preko put kumande gdje je Derman ili njegov čovjek pokušao da ubije komandanta. Etema je jako teško pročitati, Javuz govori da ne želi da spusti oružje jer će ga svakako ubiti, tako da želi da umre sa oružjem. U Istanbulu su postavljene eksplozivne naprave te im savjetuju da napuste grad. Eksplozija odjekuje širom grada. Javuz je ostao zarobljen, odluči da se bori do zadnjeg daha. No Erdem je odlučan da ga spasi, makar žrtvovao svoj život. DOkumenti koji su kod Erdema za Velikog Šefa i Dermana znače razotkrivanje. Ispivaće povezanost plana “Meduza” sa terorizmom te odlučuju da ubrzaju plan. CIlj im je da pokrenu niz akcija dovoljno ozbiljih da izazovu haos u cijeloj državi. Glavna uloga u tim akcijama pripada Dermanu.
46: Agah saznaje od Ebu Zubeira o eksploziji koja se priprema, ali da bi isporučio tu infomaciju mora biti živ spašen iz zatvora. Ali Veliki šef je već pokuvao poteze kako bi ubio Agaha. Javuz kreće sa tim u akciju spašavanja. Ateš, Fethi i Ejlem su u opasnosti. KOmesar im govori da nađu bezbjedno mjesto dok pomoć ne stigne, ali odjekne eksplozija. Javur uspije spasiti oca. Vojnici uspiju izbjeći zamku. Bahar je uz Javuza. Derman postaje velika prijetnja za Tursku. Uprkos napora stranih državnika ipak Ateš pada u Dermanove ruke. Plan “Meduza” se nastavlja. Ejlem, Avdži i Karabatak dobijaju zadatak da saznaju nove detalje o planu. Ipak upadaju u zamku koja suočava Avdžija sa smrću.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site