Obećanje - 51. i 52. ep. - Nova sezona, novi neprijatelji, novi zadaci za Tim!

Söz - Obećanje

Obećanje – 51. i 52. ep. – Nova sezona, novi neprijatelji, novi zadaci za Tim!

By  | 

51: U novoj sezoni sve se odvija ispočetka, sada zbog Dragana Ratkovića koji želi Omera GUnaja. Postavlja 4 bombe, na svakih sat vremena će da eksplodira jedna od njih ukoliko mu ne predaju Omera. Filiz je napadnuta, ali joj Javuz pomaže. Mehmet pita da li su je napadači povrijedili. Javuz je u dilemi, ali podršku mu pruža otac. Jedna bomba je već eksplodirala. Javuzu komandir kaže da šta god da odluči, on je uz njega. Dragan kaže da će reći mjesto gdje da Omer dođe. Preokret je u tome što je Javuz sada zapravo Omer. Pojavljuje se nova tužiteljica koja ispituje čovjeka koji je radio za Dragana i govori joj da je nemilosrdni ubica ubio i svoje roditelje. Javuz je pored Bahar izgubio i oca koji mu je ostavio video u kome mu govori da nastavi gdje je on stao.
52: Javuzu je teško palo kada je saznao za smrt svog oca i sada je više nego ikada spreman na osvetu. Draganove sledeće mete su i dalje Turci koji su bili na vjenčanju. Javut opet pomaže. Tužiteljica Derja je sljedeća meta. Javuz je razdvojen od uniforme i Tima i radi sam. Erdem i Derja misle kako imje Javuz potreban kao dio tima u novoosnovanoj Jedinici sa posebnim ovlaštenjima. Derja pokušava nagovoriti Javuza da odustane od odluke. Dragan ima popis svih obavještajnih agenata koji su infiltrirani u organizaciju i kreće u akciju. Upostavlja kontakt sa organizacijom i traži od njih da izvrše atentat na one koji je nalaze na popisu. Nakon što se izvuku od napada, Javuz i Derja dobijaju važne informacije. Moraju da spase živote prije nego popis procuri dalje. Tim koji se okupio radi vjenčanja Čajlaka i Su pripremio je veliko iznenađenje za svadbu. Najveće iznenađenje jeste Javuzova pojava na svadbi jer postoji opasnost p ove prisutne.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site