Obećanje - od 26. do 28. ep. - Javuz saznaje da mu je Agah otac, suspendovan je sa dužnosti!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 26. do 28. ep. – Javuz saznaje da mu je Agah otac, suspendovan je sa dužnosti!

By  | 

26: Javuz ide kod Oldžaja i Agahe da sazna odgovor u vezi smrti njegove majke. Moli Ejlem da kaže da to nije ona uradila. Avci i Ateš se zbog nje suprostavljaju jedan drugom. Tim upada u zamku terorista i traži izlaz, dok Javuz zatiče Agahu u stanju u kom nije očekivao.
27: Ejlem je primorana stranoj obavještanoj službi otkriti gdje se tim nalazi. Turske oružane snage kreću u akciju. Organizovan je zračni napad u cilju sprečavanja Čolakovih i izdajničkih planova veleposlanika. Tim koji je na putu za obilječavanje F16 aviona suočava se sa neočekivanom situacijom. To dovodi u opasnost cijelu zračnu opeaciju. Javuz i ekipa su na tereanu i ne uspjevaju za 10 sekundi da napuste teren, Javuzu prilazi mala djevojčica koju pokuša spasiti. Priča joj kako je njemu majka pjevušila dok je on bio mali. Sledeća scena jeste kako Javuz i vojnici leže bez svijesti nakon ispaljene rakete. Javuz se ustaje i odlazi do Agaha koji počne pjevušiti tačno onako kako mu je majka pjevušila. On shvata ko mu je otac i to ga pogađa najviše. Kroz suze se prisjeća trenutaka kada je bio mali.
28: Javuz saznaje da mu je Agah otac i šokiran je, ne želi to da prihvati. Agah mu se izvinjava, uzima nož i probode ga. Javuz preživi napada i očajan je saznanjem ko mu je otac. Komandir mu naređuje da se udalji sa dužnosti. Njemu je teško i traga za prošlošću. Suspenzija sa posla mu je drugi šok jer je oduvijek mislio da je nemoguće da se to desi. Čolak nastoji da se osveti. Javuz teškog srca napušta tim i odlazi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site