Obećanje - od 47. do 49. ep.- Tim uhvati Šefa, ali su Bahar, Nazli, Su i Guler zarobljeni!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 47. do 49. ep.- Tim uhvati Šefa, ali su Bahar, Nazli, Su i Guler zarobljene!

By  | 

47: Juvuz preduzima sve potrebne radnje kako bi ispunio ono što je njegov otac želio. Čim sazna da je Avdžijev život u opasnosti, Javuz i tim kreću da spase njega, Ejelm i Karabataka. U operaciji “Asmanlar” Tim se bori zbog pronalaska dokaza da se vrši teroristički čin i da se plan “Meduza” sasiječe u korijenu i da se vrate kući. Derman i Šef (Ataše) su Asmanlar isplanirali sa nezamislivim zamkama.
48: Kako bi se riješili tih zamku, Tim ugrožava svoje živote. Derman započinje veliki teroristički čin i mobiliše svoje ljude za pristup turskoj granici. Ako se približe granici, Turska je u velikoj opasnosti. Tim upije u misiji i vraća se sa Šefom u Karabayir. Ali ne mogu da stupe u kontakt sa Bahar, Nazli, Su i Guler. Započinju potragu. Javuz i Erdem ispituju Šefa koji je pod nadzorom u bolnici. Šefov cilj u stvari je da kupi Dermanu vrijeme i ćuti. Tim saznaje da su Bahar, Nazli, Su i Guler uhvaćene i da je Šef jedini izvor informaciju i način da ih spase.
49: Bahar, Su, Nazli i Guler nalaze se oči u oči sa smrću na brodu koji je gađan torpedom. Tim ima nekoliko sati da ih spasi. Zahvaljujući onome što u saznali od Šefa, Ateš, Ejlem i Ašik kreću u akciju razbijanja terorističke organiacije čiji je jedini vođa Derman, dok drugi dio Tima započinje operaciju sa ostalim službama kako bi u teritorijalnim vodama zemlje iz broda neutralizovali eksploziv. U posljednjim minutama pred izvršenje Dermanovog terorističkog čina, život milion ljudi, kao i Bahar, Guler, Su i Nazli su u pitanju i zavise od uspjeha Tima.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site