Obećanje - od 53. do 55. ep. - Javuz mora da spasi Tim!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 53. do 55. ep. – Javuz mora da spasi Tim!

By  | 

53: Javuz želi da spriječi napada na tužiteljicu Derju, ali je ranjen i u bolnici. Dragan preduzima akciju da kidnapuje iz zatvora Ivana, jednog od svojih najbližih ljudi. Njegov stvarni plan jeste da iskoristi njegove sposobnosti kako bi preuzeo Protokol nacionalne sigurnosti. Tim odmah kreće u akciju. Derja se zahvaljuje Javuzu što joj je spasio život, ali sumnja da on nije samo mehaničar. Tim je u potrazi za Ivanom.
54: Javuz pokušava saznati detalje Draganovog susreta sa pristalicama terorizma u Berlinu. Informacije koje je saznao trebao što prije da stignu do Turana. Javuz govori Derji da je jako nauvna. Tim saznaje da Baran Berđet dobija naredbe od Dragana i da je prvi u popisu tima za dvanaest osoba. Dragan se spasio od Javuza i uspio je infiltrirati u sigurnosne sisteme i uzeo vrlo važne informacije o Protokolu nacionalne sigurnosti. Javuzu je meta Nisan koja je došla u Tursku kao podrška Draganu. Koristi njen strah od smrti da bi dobio šta želi. Dragan je na korak da ispuni svoj plan. Jedina prepreka mu je Javuz. Derja prati tragove napada na nju i dolazi do snimaka operacije na kojima je Javuz. Na korak je od aznanja zašto se Javuz ne pridruži timu.
55: Potpukovnik Erdem žrtvuje svoj život i bori se kako bi omogućio ranjim civilima da što prije dođu do helikoptera. Tim se vraća nazad kako bi ga spasili. Ali vatra ga je već okružila. Tim dobija važne ifnromacije o drugim imenima sa liste. Organizacija je zabrinuta zbog toga, ali im Dragan pruža podršku. Baran je pod njegovom zaštitom. No, Javuz preduzima akcije kako bi spriječio Draganov plan. Dragan ima novi cilj, meta mu je Tim kako bi oslabio Javuza. Javuz mora da spasi Tim, a da je pritom ne razotkrije na novom zadatku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site