Obećanje - od 58. do 61. ep. - Javuz je ranjen!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 58. do 61. ep. – Javuz je ranjen!

By  | 

58: Tim dolazi od stranog obavještajca do informacije o razmjeni oružja između Nisan i organizacije. Kopuk Selim Hajrović nalazi se u obavještajnoj službi sa Javuzom. Grli ga. Javuz opet upada u zamku od strane Draana jer u životi njegovih vojnika u njegovim rukama. Javuz obećava da će ubiti Dragana prije nego umre. Derja govori Javuzu da mu ne dolikuje poraz. Dragan mu govori da ako ne bude reagovao, njegov tim će postati pepeo. Derja pruža Javuzu podršku. Javuz zbog virusa koji je dobio od Dragana još ne dolazi sebi. On mora Behrama uzeti od tima kako bi spasio tim. Zajedno sa Kopukom pravi opasan plan. Spašava tim.
59: Tim prati tragove koje su našli u akciji Behramovog hapšenja i organizuje operaciju na mjestu razmjene. Javuz će morati da se suoči sa timom. Ejlem saznaje da je trudna. Derja priznaje Javuzu da se zaljubila u njega. Dragan pada u zamku koju mu je Javuz postavio. Nisam na zajedničkom sastanku sa snagama koje finansiraju terorizam traži da se nacrta nova radna mapa. Dragan je ključni čovjek ove mape. Javuz saznaje informacije od Nađe. Tim zahvaljujući toj informaciji ide u akciju pretresa mjesta gdje Dragan drži brata. Dragan mora žrtvovati brata da spasi sebe. Javuz spasa Derju dva puta od napada nekih ljudi.
60: Ljubav koju Javuz osjeća prema Derji daje mu snage da ispuni ciljeve. Dolazi na sahranu Burhanu i Nisan se iznenadi vidjevši ga. Javuz ispituje Samija i kaže da zna da nešto petlja, saznaće šta. Sami mu prijeti smrću. Javuz shvati u posljednjem trenutku zamku koju je Dragan postavio Derji i počinje da ih prati da joj spasi život.
61: Javuz koji je teško ranjen je na liječenju, a njegova braća se bore za preživljavanje izvan granice. Tim postaje cilj napada na teroriste jer žele da spase prijatelja. Dragan je odgovoran za sve vezano za terorističku oragizaciju. Šalje Erdenu paket bombu. Tarik prati Javuza i njegovi ljudi su blizu da ga uhvate.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site