Obećanje - od 62. do 64. ep. - Da li će Karabatak preživjeti?!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 62. do 64. ep. – Da li će Karabatak preživjeti?!

By  | 

62: Svi se nalaze u velikom bolu nakon eksplozije u Erdemovoj kući. Čim dobiju vijest, Karabatak i Tim trče kod Erdema. Tarik misli da je njegov plan za eliminisanje Javuza bio uspješan. Ali Javuz nije sam. Zaklinje se čim mu rane zarastu da će vratiti vlasnicima sve metke koji njega nisu ubili. Njegova prva meta je Tarik.
63: Tarik koji se teško spasio želi da se osveti Javuzu. Ali kada vidi Derju shvata da je vrijeme da se povuče zato što Derha vjeruje da on ima prste umiješane u pucnjavi protiv Javuza. Tarikovo povlačenje znači da Sami preuzima dužnost. Javuz je zadoivoljan ovim susretom jer je vrijeme da se obračuna i sa njim. Karabatak je u potrazi za Šerom, izvršiocem bombaškog napada. Saznaje za Draganov i Šerov plan napada i mora saznati pojedinosti plana bez da se razotkrije.
64: Tim poduzima akciju nakon vijesti koje dobije od Karabataka. Pripremaju zamku kako bi spriječili Draganov plan. Karabatak koji je žrtvovao svoj život da uhvati izvršioce bombaškog napada suočava se sa smrću. Tim pravi posljednji potez da ga spasi, ali to nije dovoljno. Sami napada najslabiju stranu Javuza da bi se riješio ove situacije, Turan i Kopuna. Javuz saznaje da jedan od Samijevih ljudi ima tajno mjesto. To mu donosi važnu informaciju o Karabataku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site