Obećanje - od 71. do 74. epizode!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 71. do 74. epizode!

By  | 

71: Derja je na pragu da sazna informacije u vezi Javuza koje bi trebale ostati tajna. Prije nego se pojave činjenice o njegovoj tajnoj dužnosti Javuz ode razgovarati sa njom. Na Sedu je izvršen atentat prije nego što je dala izjavu, Sami i Samet dobijaju šta žele. Javuz je Draganu za petama. Saznaje da je Sami pomogao Draganu. Erdem saznaje da je njegova kćerka otišla za Karabatakom.
72: Tim se suočava sa velikim šokom kada ispred njih stoji Karabatak koji želi izvršiti bombaški napad. Tim i Nazli daju sve od sebe da ga podsjete ko je on zapravo. Javuz pada u tešku situaciju sa dokazima koje je ostavio za sobom i plaća cijenu za ono što je uradio Samiju. Derja želi da se dokazi istraže i zahtjeva da se uporede sa Javuzovim. Javuz je svjestan njenih sumnji i mora je uvjeriti da on nije osoba koja je upucana u skladištu. Tarik, Džahit i Samet su svjesni da će Javuz krenuti u potragu za dokumentima o vlasništu zemlje za terorističku državu koju oni žele da osnuju. Samet skrivajući od drugih poziva Javuza da se nagoide. Javuz uzima dokumente, ali pojavljuje se neočekivana situacija. Ponuđen mu je život majstora Turana za te dokumente. Javuz nema mnogo vremena da odluči. Pleše sa Derjom, ona misli kako nikoga nije voljela kao njega. On je poljubi.
73: Javuz prati Lindu da se obračuna sa njom dok se tim bori da se izvuče iz Karabatakove zamke. Javuz saznaje da Linda se stranim konzulom planira da zločinački teror. Tim kreće u akciju kada sazna da je u zemlju uvezena velika količina eksploziva. Javuz prati Lindu i konzula.
74: Javuz ulaskom u konzulat je suočen sa opasnošću, Kopuk mu pomaže. Imaju samo jedan izlaz, a to je da povedu kozula sa sobom. NJegova otmica izaziva krizu. Tim prati vozilo puno nitroglicerina kako bi spriječio eksploziju. Dragan doživljava poraz. Ejlem i Fathi planiraju vjenčanje. Svi se okupljaju u Derjinoj kući. Ali Dragan ne miruje sa svojim planovima.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site