Odbačena - 01.01.2014. - Miti ustaje iz kolica!

Indijske Serije

Odbačena – 01.01.2014. – Miti ustaje iz kolica!

By  | 

Odbačena - 01.01.2014. - Miti ustaje iz kolica!

Sada Akašev tim vodi. Ambika pita Akaša mogu li sad oni da počnu. Akaš se složi. On dobije poene, a tada Ambika padne dok trči za Akaševom loptom. Akaš potrči ka njoj, ona kaže da neće biti u stanju da igra više. Drugi igraju, sad je Ekadiš došla na red da drži palicu, a Dharamvir baca lopticu. Ona oba puta promaši, pa izmisli da joj je nešto upalo u oko. Jedna lopta je ostala, a još 2 runde trebaju. Samo je još Miti ostala. Akaš joj kaže da ona može to, ali ona nije sigurna. Dharamvir gleda u Miti i kaže da će morati da plati što je zauzela Ambikino mesto. On baci loptu, ali Miti ne dobije ni jedan poen. Mitina porodica pobeđuje. Akaš odlazi kod Miti i kaže joj da u sportu uvek ima pobeda i gubitaka, ne treba da se oseća loše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika priđe Akašu i Miti i kaže da ona i Miti nisu mogle da igraju, pa predlaže jedan meč između njih dve. Miti je nesigurna, ali je svi ubede. Ambika da Miti palicu. Akaš uverava Miti i ona je u stanju da igra. Na poslednjoj lopti, Miti pogađa šest i veoma je srećna. Ambika hoće da se osveti tako što će pobediti Miti. Dharamvir ismeva Mitino stanje rekavši Ambiki da se sažali na nju (Miti). To naljuti Akaša i on kaže Miti da im pokaže da ne treba da se sažale.

Miti uzima lopticu i baca je. Ambika udari lopticu i ona odleti veoma visoko u nebo. Miti se pomera u kolicima da bi je uhvatila. Loptica joj se približi i Miti ustane iz kolica i uhvati je. Svi su šokirani i iznenađeni videvši Miti kako stoji na svojim nogama. Miti je takođe srećna shvativši to.

Gledaćete: Ambika razbija posudu/činiju u kojoj je Pakja (ribica Ićina). Miti dođe i ugleda razbijenu posudu/činiju.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site