Odbačena - 02.01.2014. - Ambika ubija Pakju!

Indijske Serije

Odbačena – 02.01.2014. – Ambika ubija Pakju!

By  | 

Odbačena - 02.01.2014. - Ambika ubija Pakju!

Odbačena – 02.01.2014. – Ambika ubija Pakju!

Miti ustane iz kolica da bi dohvatila lopticu. Miti je zadovoljna što drži lopticu u rukama dok je Akaš srećan što Miti samostalno stoji. Ona mu pokaže lopticu. Svi krenu ka njoj srećni što se oporavila od paralize, iznenađeni su i srećni. Akaš pokazuje Miti da stoji na svojim nogama, kaže joj da im sada neće trebati kolica, može da hoda. On je zavrti, oboje su jako srećni. Pavitra i Ekadiš su veoma iznenađene videvši ovo čudo. Ambika iznervirano gleda ovo. Akaš je srećan, kaže da im uskoro neće trebati kolica, počeće da hoda/trči. Ambika je zabrinuta što će se Miti oporaviti, misli kako neće dozvoliti to, uradiće nešto što će je slomiti, njena (Mitina) pobeda znači njen (Ambikin) poraz. Miti grli Akaša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika iznervirano ulazi u Bundela kuću. Ona se zaustavi ispred Mitine sobe i ugleda zlatnu ribicu (Pakju) i seti se kako je ona važna za Miti jer je povezana sa njenom majkom. Zatim ugleda lopticu koja je na podu i seti se kako je Miti pogodila udarac. Besna je, steže pesnicu. Primeti razbijen prozor, priđe loptici i uzme je, a zatim priđe Pakji i kaže joj: “Miti me je pobedila. Kako mogu da tolerišem to? Ti si Mitina voljena i život njene mame. Moraćeš da odeš. Žao mi je.” Ona podiže činiju, a zatim je pušta i ona pada na pod i razbija se. Ambika nastavlja da govori: “Način na koji žudiš za životom sada… na isti način će Miti žudeti jednog dana… boriće se za svaki dah kao ti i to jako brzo. Žudeće za tobom sigurno… Riba je princeza vode, a ona (Miti) je princeza Akaševog srca. Učiniću da se to ubrzo desi.”

Miti dođe u sobu i šokirana je videvši slomljen akvarijum. Ona pozove Akaša. On dođe trčeći i pogleda u to tužno. Ambika kaže Miti da kada je bacila loptu (Miti), pogodila je akvarijum i jadna ribica je umrla. Akaš pokrije ribicu salvetom. On primeti Mitinu tugu. Miti kaže da je ubila nekog u igri, kuka šta je uradila. Akaš joj kaže da nije ništa uradila namerno, ona ne može da ubije nikoga, to se slučajno desilo. Ambika insistira da je Miti veoma jako udarila loptu, zato se akvarijum razbio, a jadna ribica je ležela tu mrtva. Akaš grli Miti da je uteši. Ambika je srećna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *