Odbačena - 02.01.2014. - Ambika ubija Pakju!

Indijske Serije

Odbačena – 02.01.2014. – Ambika ubija Pakju!

By  | 

a

Miti čita u svojoj sobi. Akaš dođe obučen kao Deda Mraz i pokuca na vrata, a zatim uđe i počne da skaće po krevetu želeći joj srećan Božić. Ona se smeje i skida mu bradu, a zatim mu kaže da je dete. On prihvata da je dete. Ona pita za svoj poklon. Akaš joj pokloni sat. Miti kaže da nije kupila ništa za njega. On joj da i poklon za njega. Oba sata su ista. Akaš joj kaže da su to veoma specijalni satovi i da pritisne dugme, a zatim se udalji malo od nje. Oboje kažu jedno drugom “volim te” kroz satove. Miti se sviđa. Akaš joj kaže da pritisne dugme kad god joj treba i on će doći. Ona mu kaže da ga neće pustiti da ode od nje. On promrmlja da ga svako jutro šalje u kancalariju. Ona se seti toga i kaže mu da se presvuče i da spava jer sutra ide u kancalariju. Akaš stavi svoju glavu u njeno krilo i odbije da se presvuče.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Isti čovek ulazi u Muktinu kuću obučen kao Deda Mraz. On uzme sliku sa venčanja Mukte i Višnua i pomiluje Muktu (na slici), a zatim je vrati na mesto. On pogleda ka sobi i vidi da oni spavaju. Zatim odlazi do jelke i stavlja poklon ispod nje i poželi Mukti srećan Božić. Mukta se probudi da pije vodu, ali bokal je prazan. Deda Mraz čuje neki zvuk i shvati da Mukta dolazi. On izađe kroz isti prozor kroz koji je ušao. Mukta primeti da neko odlazi i pita ko je to. On izađe napolje da proveri dok se Deda Mraz krije iza prozora.

Gledaćete: Deda Mraz skida kostim i bradu i kaže: “Ne bi trebala sad da vidiš pravo lice Deda Mraza, ali ćeš saznati za stvarnost vrlo uskoro… Do tada srećan Božić! (On peva “Jingle Bells” – novogodišnju/božićnu pesmu.)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site