Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

Indijske Serije

Odbačena (1 311. ep.) 04.02.2014. – Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Miti: “Da, zašto da ne, sigurno ćemo doći!”
Mukta: “Ićićemo zajedno, biće zabavno!”
Miti: “Dogovoreno!”
Akaš: “Hoćete li sada o svemu pričati ovde, ili ćete nešto saćuvati i za večeru?”
Oni kreću da večeraju.

Ekadiš leži u svojoj sobi. Začuje se otvaranje vrata pa se ona trgne pomislivši da je to Akaš. Međutim, to su Gomti i Pavitra. Ekadiš se razočara. Gomti je pita šta se desilo, zašto deluje uplašeno. Pavitra doda da je jako vruće, a ventilator nije uključen. Hoće da ga uključi, ali Ekadiš poviče na nju da ne radi to, pašće joj na glavu. Pavitra počne da se cepa od smeha, kaže joj da ventilator u njenoj sobi neće pasti, pita zar je i u svojoj sobi olabavila šrafove.
Ekadiš: “Ti stvarno nemaš mozga, zar ne? Nisam to ja uradila, nego ona štetočina! A mene je okrivila za to! Gledala me je u oči i rekla da je ona ćerka policajca, ukloniće sve dokaze! Rekla mi je da će uništiti moju porodicu! Ona je umešala prste u to da udalji sina od mene, to je njena spletka!”
Gomti i Pavitra su iznenađene i ljute.
Pavitra: “Sestro, gledala te je u oči i rekla ti sve to?”
Ekadiš: “Da! Ali, ta devojka ne zna da ću je uništiti samo li i pogleda mog sina! Došao je čas da pokažem Čobiju i njegovoj ćerki posledice neprijateljstva s Ekadiš! Eh, Ambika, sad je red na tebe! Ekadiš je ušla u tvoj život, počni odbrojavanje!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti priča sa Akašem i Muktom, kaže da je jako uzbuđena zbog sutrašnje zabave, ipak je sve organizovala njena sestra. Mukta se smeši. Čuje se zvono na vratima. Mukta kaže da će ona otvoriti. Akaš se pita ko bi to mogao biti u to doba. Mukta otvara vrata, zgrane se kada ugleda Višnua. Akaš i Miti krenu ka njemu, zovu ga da uđe. On uđe. Miti šapne Mukti da oprosti Višnuu ako je došao da se izvini, neka izglade nesporazume. Mukta klimne glavom. Miti kaže Višnuu da je sigurno došao umoran iz kancelarije, spremiće mu nešto da jede, a oni neka u međuvremenu razgovaraju. Ona zove Akaša da pođe s njom, signalizira mu da treba da ostave Višnua i Muktu same. On pristaje, odlaze. Višnu priđe Mukti, ali ona prođe pored njega i sedne. On polako dođe do nje, pita je može li da sedne. Mukta ćuti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site