Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

Indijske Serije

Odbačena (1 311. ep.) 04.02.2014. – Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

By  | 
Rasmi Desai

Rasmi Desai

On sedne do nje: “Zvao sam te puno puta, ali ti…”
Mukta: “Lažeš! Nisi me nijednom pozvao, čak ni poruku poslao! ”
Višnu: “To znači da si čekala moj poziv. A nisi išla ni na posao. Nije ti bilo dobro?”
Mukta briše suze: “Kad postoji toliko napetosti u kući, kako neko može biti dobro? Ali, ipak sam morala na posao na neko vreme. Kako si saznao da mi nije dobro?”
Višnu stavi svoju ruku na njenu, kaže da je on ipak njen muž, mora znati. Došao je da joj se izvini. Jako mu je žao. Za sve je on kriv. Ne razume šta mu se to događa. Svima drži predavanja o poverenju i veri, ali zaboravlja da se sveta veza braka zasniva na poverenju. Rekao joj je jako loše stvari. Izvinjava se ponovo, moli za oproštaj. Mukta ga pita zna li koliko je uplašena bila. Osećala se kao da je sve gotovo. Celu noć je plakala, nije mogla da spava. Nedostajao joj je. Toliko se naljutio, nije htela da ga ostavi samog, ali morala je. Pomislila je da će shvatiti neke stvari kada ostane sam sa sobom. On joj kaže da je puno razmišljao. Ni on nije spavao. Shvatio je da ne može da živi bez nje. Nije mu se ni jelo, ni pilo, ni spavalo. Kaže joj da je voli. Opet se izvinjava, moli je za oproštaj i da se vrati kući. Mukta je srećna, kaže da će doneti torbu. On se smeši. Mukta mu kaže da sutra imaju zabavu, idu i Miti i Akaš. Pita ga da pođe sa njom. Višnu se uozbilji. Mukta ga moli da ne smišlja nikakve izgovore. On joj odgovori da ne smišlja izgovore, ali stvarno ne može ići, ima nov zadatak i sutra radi noćnu smenu. Vratiće se tek ujutru. Izvinjava se. Mukta se uozbilji, ne veruje mu. On je uverava da govori istinu. Ona ga pita koliko se dugo znaju, nikada do sada nije radio noćne smene. A sad kao iznenada radi noćnu jer je sutradan zabava. Višnu je moli da ga razume. Mukta mu kaže da, ako ne želi da dođe, jednostavno odbije. Ona se neće osećati loše zbog toga. Zna zašto ne želi da ide na tu zabavu, ali bar neka je ne laže. Višnu kaže da ne laže, ali Mukta i dalje priča da je laže. Višnu joj kaže kako je posle teškog rada napokon dobio taj nov zadatak, ne može to sad bataliti. Mukta mu kaže da ne laže. On je pita zar mu toliko veruje.
Mukta: “Treba li da ti verujem? Dobro. Reci mi, koji je to nov zadatak? Gde treba da ideš sutra uveče? (On ćuti.) Višnu, mislim da bi trebalo da večeras ostanem ovde. Sutra Miti i Akaš idu na zabavu. Ićiću sa njima.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site