Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

Indijske Serije

Odbačena (1 311. ep.) 04.02.2014. – Akaš ne veruje Ekadiš da Ambika spletkari!

By  | 
Ratore i Tapu

Ratore i Tapu

Višnu: “Dobro. Nema svrhe pokušavati da objasnim. Ostani tu. Dobro. Treba da se naviknem na život bez tebe. Ti ostani tu, ja idem.”
On odlazi. Mukta tužna i uplakana gleda za njim.

Juvrađ se pozdravlja sa svojim prijateljem, Parmetom (iz serije “Bani”): “Puno ti hvala što si došao!”
Parmet: “Uvek! Došao sam pravo s aerodoroma!”
Juvrađ: “Ne bih te poštedeo da nisi došao!”
Parmet: “Zašto ne bih došao? Kako da propustim veliku proslavu svog prijatelja? U svakom slučaju, hteo sam da odem iz Amritsara. Mislim da ću, sada kad sam došao kod tebe kući, ostati 3-4 dana.”
Juvrađ: “3-4 dana? To je tvoja kuća, možeš ostati 3-4 godine ili ceo život! Vidi, došao si posle toliko vremena, čekaj da spakujem stvari, idemo kući da uživamo! Toliko će nam biti zabavno da ćeš zaboraviti Pundžab!”
Parmet: “Svakako! Bilo kako bilo, ionako ne želim da se vratim u Pundžab.”
Pomisli u sebi kako ga tamo juri policija. Juvrađ mu kaže da nema veze, uživaće tu. Kreću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ratore je zamišljen. Dobija poziv od Đogija koji mu kaže da je zabrinut, nema ga da se javi. Ratore mu kaže da ne brine. Đogi ga pita da li se video sa Ambikom. Ratore kaže da nije. Đogiju lakne, kaže da je dobro što je tako, ona bi bila skrhana da sazna istinu. Šta god hteo da uradi, neka uradi, ali tek nakon što dobro razmisli. Neka ga pozove ako mu bude potreban. Završavaju razgovor.
Ratore misli u sebi: “Samo jednom u životu nisam se mogao suočiti s istinom. A danas nakon toliko godina ta istina je iskrsla predamnom da me uplaši. Zašto sam uplašen? Zašto oklevam? Zato što taj Čobi ima papir s lažnom izjavom? Ili zato što će me Ambika mrzeti nakon što pročita tu lažnu izjavu? (Seća se Daramvirovih reči.) Uvek sam činio ono što sam smatrao ispravnim. Bez obzira koliko problem bio veliki, nisam odustajao. Neću odustati ni sada. (Uzima telefon.) A što se tiče tog Daramvir Čobija… trebalo je da ga naučim lekciji još otkad. Ali, sada je došlo vreme da to uradim! Sad će saznati koja je razlika između Ragua… i Raguvendira Pratap Ratorea!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site