Juvrađ se plaši da ga Akaš ne prepozna!

Indijske Serije

Odbačena (1 312. ep.) 05.02.2014. – Juvrađ se plaši da ga Akaš ne prepozna!

By  | 
Mukta želi dobrodošlicu Bani/Maji i Anuradhi

Mukta želi dobrodošlicu Bani/Maji i Anuradhi

Juvrađ se ubaci: “Vir Sing Bundeli!”
Akaš je iznenađen kako on to zna.
Juvrađ: “Znam. Zapravo, pre nego što sam ih pozvao na zabavu, informisao sam se o najboljim poslovnim ljudima. Ipak su za posao kontakti jako bitni. Zar ne? Hvala Vam što ste došli. Molim vas, uživajte!”
Akaš: “Hvala Vam! (Pruži ruku Miti.) Hoćemo li?”
On i Miti odlaze. Mukti i Juvrađu prilaze Gagan, Randep i Parmit. Gagan kaže Juvrađu da je zabava odlična, ali ga zanima hoće li biti muzike i plesa. Mukta odgovori da hoće i da se nada da će biti zadovoljni. Zvezda večeri biće Maja (pseudonim Bani). Parmit je zaintrigiran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bani se sprema da uđe na zabavu kao Maja, nosi zlatnu masku i crvenu haljinu. Sa njom je još jedna žena (Anuradha), koja je hrabri. Na zabavi se mota neki čovek koji traži nekoga i nosi pištolj. Bani i Anuradha ulaze na zabavu. Javljaju se Mukti koja im poželi dobrodošlicu. Kaže Anuradhi da pretpostavlja da je devojka do nje Maja. Anuradha potvrdi. Ona i Bani/Maja odlaze. Mukti priđe Juvrađ. Raspituje se da li je došla Maja. Mukta kaže da jeste, otišla je da se spremi za nastup. Juvrađ potom pita za tortu. Mukta kaže da ide da proveri. Odlazi.
Juvrađ u sebi razmišlja: “Najposebnija stvar na ovoj zabavi jeste torta! Naročito za tebe, Mukta! Nakon toga će tvoja i Višnuova srećna ljubavna priča biti u krizi, a svrha organizovanja ove zabave biće ostvarena!”

Mukta prilazi g-dinu Šarmi (iz keteringa), pita ga strogo zašto torta još nije stigla. Trebalo je da stigne još pre sat vremena. Sve mu je jasno objasnila. Ovaj joj odgovori da im je radnik nov, to mu je prvi dan. Mukta kaže da je nije briga da li je on nov ili stari radnik, ako se torta ne stvori tu za pola sata, ona to neće tolerisati. Neka samo dođe taj novi radnik, sigurno nikada nije sreo nikoga poput Mukte Kašijap! Šarma joj odgovori da on mora da je u putu, pozvaće ga. Vidimo da zove Višnua koji nosi torte. Pita ga gde je. Višnu mu kaže da je pokupio tortu. Šarma ga pita hoće li je doneti kad se zabava završi. Ovaj mu odgovori da čeka taksi, stiže. Prekidaju. Šarma kaže Mukti da će radnik uskoro doći. Mukta mu kaže da ga otpusti ako ne dođe za pola sata. Šarma kaže da hoće. On ugleda Juvrađa pa mu se nasmeši. Ovaj mu gestom pokaže da je dobro obavio posao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site