Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

Indijske Serije

Odbačena (1 313. ep.) 06.02.2014. – Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

By  | 
Višnu i Mukta

Višnu i Mukta

Đogi misli da bi trebalo da popričaju sa Muktom i Višnuom. Damini ponovi ono što je rekla Divja, sigurno problem nije tako veliki, čim im ništa nisu rekli. Trebalo bi da im daju malo vremena. Đogi napokon pristane. Nani je čula njihov razgovor (oni je ne vide). Ljuti se što nju niko ne sluša jer je Damini tu da nagovori Đogija. Za Divju kaže da će uvek praviti iste greške, pa će se kasnije kajati. Moraće ona sama nešto da preduzme kako se njena Mukta ne bi pomirila s “onim prosjakom”.

Mukta donosi kafu za Višnua i sebe. Priča mu kako je njen deda uvek govorio da nijedan posao nije veliki ili mali. Višnu uzima šoljicu. Mukta nastavi, kaže kako on nju nije razumeo. Trebalo je da joj kaže da je prihvatio taj posao jer je bio bespomoćan. Onda se ne bi osećala loše i ne bi bila ponižena. Žao joj je što joj nije verovao dovoljno da joj sve kaže. Oni su muž i žena i najbolji prijatelji. On sam je to rekao njihove prve braćne noći. Višnu klimne glavom. Mukta ga podseti da su obećali da će ostati zajedno i u dobru i u zlu. Uhvati ga za ruku. Doda da joj je obećao da ništa neće kriti od nje. Pita ga zar je sve to zaboravio. Višnu stavi svoju ruku na njenu. Izvini joj se, kaže, pogrešio je. Nije mogao da joj pruži ni sreću ni ništa. Danas ju je postideo pred šefom, Miti i Akašem, pred svima. Nani je u pravu kada kaže da je beskorstan. Mukta ga natera da je pogleda. Pita ga ko to kaže. Višnu joj se opet izvini. Mukta mu kaže da ne radi to. On joj prizna da nije trebalo da bilo šta krije od nje. Mukta mu kaže da zaboravi. Višnu se pita šta li njen šef sada misli o njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš kaže Miti kako se ceo incident desio na zabavi Muktinog šefa. Mukta se sigurno osetila jako poniženo. Miti mu kaže da ne želi da priča o njemu, on je vrlo bestidna osoba. Akaš je iznenađen, pita je zašto tako misli. Miti se priseti kako je na zabavi Juvan bio sa nekim prijateljem koji je prokomentarisao: “Ova Mukta je baš zgodna!” i kako je na to Juvan odgovorio da se on nikada neće promeniti i da ne odmerava Muktu jer on (Juvan) ima pravo prvenstva. Ipak, Miti to ne želi da kaže Akašu. Kaže mu kako joj se on jednostavno ne sviđa, stalno prima negativne vibracije kad je on u blizini. I onog dana u Muktinoj kancelariji osetila je isto. A na zabavi je primetila da odmerava devojke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site