Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

Indijske Serije

Odbačena (1 313. ep.) 06.02.2014. – Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

By  | 
Tina Dutta i Shashank Vyas

Tina Dutta i Shashank Vyas

Mukta i Višnu spavaju. Zvoni Muktin telefon. Višnu ga uzima, iznenadi se kada ugleda da zove Juvan. Probudi Muktu i da joj tel. Ona se pita ko zove tako kasno. Javlja se.
Juvrađ: “Mukta, samo sam hteo da se izvinim. Osećam se jako loše. Javno si ponižena na zabavi. Jako mi je žao zbog toga. Izgrdio sam svog prijatelja koji se ružno poneo prema g-dinu Kašijapu. Rekao sam mu: ‘Uvredio si Muktu, uvredio si i mene! Više nema mesta za tebe u mom životu!’ A i izgrdio sam i onog iz keteringa, Mukta! Kako se usudio samo da da fizički posao tako kvalifikovanom čoveku?! Ja… Jako mi je žao!”
Mukta: “Hvala! Hvala Vam na svemu! Puno ste učinili za nas. Nikada Vam neću zaboraviti ovu uslugu. Hvala Vam na svemu! G-dine, pričaćemo sutra.”
Juvrađ: “Naravno, Mukta. Dolaziš li na posao?”
Mukta: “G-dine, zapravo, htela bih da sutra provedem vreme s Višnuom. (Navali se na Višnua.) Trebalo bi da provedemo neko vreme zajedno. Mogu li sutra dobiti slobodno?”
Juvrađu se to ne sviđa: “U redu. Nema problema. Razmišljao sam da li bi možda mogla da dođeš na posao na par sati kako bi sredila račune za zabavu? Nema veze. Ja ću otići na posao i uraditi to.”
Mukta pristaje da dođe na par sati. Završavaju razgovor.
Juvrađ razmišlja: “Hoće da ostane kući s Višnuom? To znači da su se pomirili! Ne, neću to dozvoliti! Hoćeš slobodno da bi ostala kući? Sad ćeš morati da platiš cenu za to, g-đo Kašijap! Laku noć, Muku Nuku!”
Smeje se pakosno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Ekadiš se pretvara da ima glavobolju. Ambika joj se izvinjava, kaže da će je i ona dobiti ako je bude masirala. Ekadiš je zamoli da bar ode da joj kupi lek. Ambika pristaje. Ekadiš je srećna, jer će njen plan uspeti.

 

OSTALE EPIZODE MOŽETE NAĆI U NAŠOJ ARHIVI (OBRATITE PAŽNJU NA BR. STRANICA PRI DNU): https://turske-serije.net/category/indijske-serije/odbacena-serija/page/31/

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site