Ambika, Sankrant, Akaš i Miti stižu u Šimlu!

Odbačena

Odbačena 07.01.2014. – Ambika, Sankrant, Akaš i Miti stižu u Šimlu!

By  | 
Miti priča sa Damini

Miti priča sa Damini

Nani odlazi kod Damini koja radi za šivaćom mašinom. Ova je pita da joj porubi sari, zna za toliko, zar ne. Damini se smeje, kaže joj da za toliko može da joj veruje. Nani joj odgovori da nema drugog izbora, ali ako se nešto desi njenom sariju kupiće joj nov. Damini se smeje, kaže da hoće. Zazvoni joj telefon, to je Miti. Nani napravi facu i ode odatle. Damini pita Miti za pismo koje je poslala Akašu. Ova joj odgovori da nije imala prilike da porazgovara o tome s Akašem. Ambika im je isplanirala iznenađenje, put na medeni mesec, idu svo četoro. Damini se uozbilji pa se priseti kako je prošli put trebalo da Miti i Akaš otputuju na medeni mesec u Švajcarsku, ali nisu. Ona nastavi da šije izgubljeno, igla samo što joj se ne zabode u prst. Nani uđe i zgrane se kada to vidi. Poviče Damini, brzo priđe i zaustavi mašinu. Miti to čuje. Nani pita Damini na šta je mislila, zamalo da joj igla probode ruku. Miti čuje i to pa se zabrine. Nani se brine za svoj sari. Miti pita Damini da li je dobro. Damini joj sva izgubljena odgovori da jeste. Miti joj kaže da zna o čemu ona sad razmišlja, zna šta je muči. Ali neka joj veruje da ovaj medeni mesec neće biti kao onaj prvi. Sadašnji Akaš nije onaj stari. On puno voli njenu unuku i zato nema potrebe da se brine. Damini se nasmeši i složi se. Ali joj kaže da ipak vodi računa o sebi i da je zove. Miti joj odgovori da hoće i poruči joj da se i ona čuva. Kaže joj da sada prekida jer mora da se spakuje. Završavaju razgovor. Nani pita Damini šta je to čula pa se tako izgubila. Damni joj odgovori da Miti i Akaš idu na medeni mesec u Šimlu i to je muči. Nani se iznervira što Akaš i Miti idu u Šimlu, a “onaj prosjak” Višnu nije Muktu odveo čak ni u Lonavalu. Ona odlazi odatle rekavši Damini da joj lepo sredi sari. Damini se moli za Mitino dobrostanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika posmatra Sankranta koji stavlja prtljag u auto. Potom parovi uzimaju blagoslov od Ekadiš. Spremni su da krenu. Pavitra pita Akaša da je povede na turu po Mumbajiu kada se vrati. Ekadiš joj kaže da ne misli samo na sebe sve vreme. Kaša daje Miti idol boga Ganeše, jer ga je ova zaboravila. Kaže joj da je to uspomena na Iću i štitiće je. On moli Akaša da vodi računa o Miti. Akaš se nasmeši i klimne glavom. Miti se zahvaljuje Kaši. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site