Mukta upoznaje Juvrađa!

Odbačena

Odbačena 08.01.2014. – Mukta upoznaje Juvrađa!

By  | 
Miti drži korpu u krilu

Miti drži korpu u krilu

Takođe se seti i doktorovih reči: “Ponekad se neke stvari dese slučajno… Kao što je Vaša žena uhvatila tu lopticu. U takvim slučajevima, pacijentu je potrebna motivacija. Strah i opasnost ih pokreću na akciju usled koje oni iznenada počnu da hodaju. ”
Seti se kako je Miti ustala da bi uhvatila lopticu. Miti začuje crkvena zvona pa poželi da ode tamo. Doda kako je imala običaj da svake nedelje ide u crkvu kada je išla u školu. Akaš joj kaže da ide sa Sankrantom dok on ode da kupi poklone za celu porodicu. Ambiki je ovo sumnjivo. Akaš opet pogleda zmija igračku. Zamišlja kako je Miti pronalazi u korpi i od šoka staje na noge. Prodavac ga upita da li želi tu igračku za malo dete, izgleda vrlo stvarno. Akaš se nasmeši potvrdno. Ambika mu priđe, kaže mu da ga Miti sigurno čeka. Upita ga za zmija igračku. On joj odgovori da hoće njome da uplaši Miti, to bi moglo da je natera da prohoda. Ne greši ako pokuša. Kupuje igračku. Sakrije je pod jaknu i krene ka crkvi.
Ambika se obraduje: “Hvala ti, olakšao si mi posao! Ova zmija će biti iskorišćena ne da natera Miti da hoda, već da je ubije!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Menadžer objašnjava Mukti da ne mogu tek tako uznemiravati šefa. Mukta kaže da želi da ga upozna kako bi mu zahvalila. Menadžer joj odgovori da sačeka da šef bude slobodan. Mukta insistira i dalje, hoće još koliko danas da ga upozna. Ako ne može da upozna direktora kompanije, onog koji ju je unapredio, onda će odmah dati ostavku. Ona taman podigne torbu kako bi otišla, kada se otvore vrata. To je Juvrađ, lice mu je u mraku, tako da Mukta nazire samo njegovu siluetu. On joj se predstavi – Juvan Sing. Zakorači napred, pa Mukta napokon može jasno da ga vidi. Juvrađ se seća kako ga je Mukta ošamarila, kako je pokušao da je siluje, a Ića je spasila i posekla ga. Gledaju se. On je pita da li ga je prepoznala. Ona odgovori da jeste, on je direktor te kompanije. On potvrdi.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site