Juvrađ plaši Muktu!

Odbačena

Odbačena 09.01.2014. – Juvrađ plaši Muktu!

By  | 
 Juvrađ plaši Muktu!

Juvrađ plaši Muktu!

Sankrant uzima sa recepcije ključeve od obe sobe, baca Akašu njegov. Gladan je. Akašu padne na um ideja. Kaže Miti da da Sankrantu jabuku iz korpe. Poželi da ona primeti lažnu zmiju i da od straha ustane. Sankrant neće, ali Miti insistira jer će trebati vremena da im stigne poručena hrana. Akaš i Ambika čekaju da vide šta će se desiti. Miti pokušava da nađe jabuku ne gledajući u korpu, ali ne uspeva odmah. Zmija unutra gmiže. Miti napokon pronađe jabuku, a da je zmija ne ujede. Akaš i Ambika su obeshabreni. Parovi odlaze u svoje sobe.

Dok vozi, Juvrađ se seća kako je jednom prilikom Kana, kada je video Muktu i njega zajedno, rekao Mukti da krene s njim kući, ali je Juvrađ odgovorio umesto Mukte da neće ići, pa je dobio šamar (od Kane). On kaže Mukti kako je hrabra kada je prihvatila prevoz od jednog neznanca. Ona mu odgovori da je on njen šef, a ne neznanac. On istakne kako ga je ona tek danas upoznala i već je prihvatila prevoz. Nije ni pomislila na to da bi vrata njegovog automobila mogla elektronski da se zaključaju. Zaključava vrata. Mukta se prepadne. Juvrađ nastavi da je plaši kako takve novosti stalno izlaze u novinama. Na taj način su devojke potpuno zarobljene. Mukta uplašeno pogleda u telefon, prazna joj je baterija. Gleda Juvrađa, razmišlja šta da radi. Juvrađ naglo zaustavi auto. Mukta ga pita šta se dešava. On razvuče usne u osmeh i počne da se ceri. Izvini joj se što se šalio na taj način. Njoj lakne, prizna da se uplašila. Juvrađ joj kaže da ne treba da brine, njemu može verovati. Mukta klimne glavom. On ponovo pokrene auto. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site