Akash saopstava Kanhi da je Surbhi trudna!

Odbačena

Odbacena 09.08.2013. – Akash saopstava Kanhi da je Surbhi trudna!

By  | 
Mukta ztice Visnua i Miti

Mukta ztice Visnua i Miti

Miti obavestava Vishnua da Akash nece otici, pita ga sta sad da rade i izvinjava mu se. Vishnu kaze da ce onda svi poceti sa pripremama i na kraju ce mozda morati i da se vencaju. Miti mu kaze da nece doci do toga, ona ce danas popricati sa Damini i objasniti joj zasto su u stvari pristali na brak. Mukta prodje pored i vidi ih. Miti se zahvaljuje Vishnuu sto joj pomaze. Mukta place, misli u sebi kako se oni tajno sastaju kako bi pricali o svom vencanju i onda je tacno da mejl nije bio upucen njoj, vec Miti. Vishnu voli Miti, a ne Muktu. Brise suze i odlazi.
Kajri tajno javlja Akashu da Nirbhay planira da natera Surbhi da abortira. Akash je shokiran, pita kako je uopste i pomislio tako nesto. Zanima ga da li je Kajri to rekla njegovoj majci. Kajri mu kaze da niko nista nece da uradi i da im je on jedina nada, mora nesto da ucini. Akash joj kaze da ne brine, to je sada njegova odgovornost. Nece dozvoliti da se Surbhinom detetu nesto desi.
 
Kadjri javlja Akasu za Nirbajeve planove

Kadjri javlja Akasu za Nirbajeve planove

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site