Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

Indijske Serije

Odbačena (1 320. ep.) 18.02.2014. – Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

By  | 
Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

Miti daje Ambiki lek protiv bolova. Ambika se pretvara da joj je žao što Miti mora i o njoj da brine. Miti joj želi brz oporavak. Kaže Ambiki kako ne može da veruje da je Ekadiš ponovo uradila nešto slično.
Ambika: “Htela je da te nahuška protiv mene, zar ne? Zamalo da joj poveruješ. Vidiš? Spremna je na sve.”
Neko zvoni na vrata, to je Ratore. Miti se pozdravlja s njim. Dolaze i Sankrant i Akaš. I oni se pozdravljaju. Ratore spazi Ambiku kako drži umotano stopalo. Pita je šta joj se desilo. Ona ga slaže da se okliznula. Miti pita Ratorea otkud on tako iznenada, deluje zabrinuto. Dolaze i Pavitra, Gomti i Ekadiš, iznenade se kad vide Ratorea. Ratore pogleda Ekadiš, Sankrant i Akaš isprate njegov pogled.
Ratore: “Prošli put kada sam dolazio, doneo sam neke poklone. Danas sam doneo poklon g-đi Ekadiš!”
Pokazuje CD (na kome je snimljen razgovor Ekadiš i Čobija). Pušta ga. Svi su zapanjeni kada čuju o čemu se radi. Ekadiš je nelagodno, svi je gledaju.
Ratore priđe Ekadiš: “Da li je ovo Vaš glas?”
Sankrant vikne: “Majko, odgovori mu!”
Pavitra prokomentariše da bi Agarth mogao da proveri Ekadišin horoskop da je tu, da vidi zašto joj se ovo događa. Gomti joj kaže da zaveže.
Ambika: “Kako ste pronašli ovaj CD? Pripada ta… (Svi je pogledaju, pa stane na pola.) Policija je to mogla da iskoristi kao izjavu… Gde ste ga našli?”
Ratore: “Ne znam dokle može stići zakon. Ali, ako se neko uroti protiv mene… bez razloga… onda ja mogu stići do Vas!”
Ambika razmišlja u sebi kako je taj CD bio kod njenog oca i ona je pomoću njega terala Ekadiš da radi šta god hoće. Pomisli kako je možda njen otac sam dao CD Ratoreu. Kako god bilo, ona će od toga ponovo imati koristi, svekrvu niko neće slušati. Akaš sklapa ruke i izvinjava se Ratoreu zbog onoga što je uradila njegova majka. Ratore mu odgovori da nije došao da nekoga ponizi, njega to ne čini ponosnim. On je ponosan kada učini ispravnu stvar, kada govori istinu i zato je i došao, da kaže istinu njemu, Miti, Ambiki i Sankrantu. Oni pripadaju njegovoj porodici. Kaže Ekadiš da nije došao da bi je ponizio pred njenom porodicom već da joj objasni nešto. Zna da ona voli da spletkari. A on voli da završi s ljudima koji spletkare protiv njega. Do sada je sigurno shvatila da tamo gde se završe njene misli, njegove počnu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site