Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

Indijske Serije

Odbačena (1 321. ep.) 19.02.2014. – Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

By  | 
Mukta je zabrinuta

Mukta je zabrinuta

Mukta pogledom traži Višnua. Ugleda ga u nekom ćošku kako radi za stolom. Neprijatno je iznenađena. Dolazi Juvrađ. Mukta krene ka Višnuu kad je Juvrađ pozove. Pita je koga traži. Ona pogleda u pravcu Višnua. Juvrađ joj kaže da mu je to prvi dan, a posao je otvoren samo za juniore. Nada se da se neće osećati loše ako bude tu sedeo na par dana. Ako tako iznenada nekome učini uslugu, svi će to primetiti, a to nije dobro. No, on je siguran da će Višnu uskoro biti ravnopravan s njom, ona će biti njegov šef. Mukta je šokirana. Juvrađ joj kaže da je ona senior, već je unapređena. Tako da je sposobna da vodi njegovu građevinsku firmu. Očigledno je da će g-din Kašijap morati njoj da podnosi račune. I to ne samo on, još 10-15 ljudi će raditi za nju. Mora joj reći da spada u one najsrećnije žene koje su i u kući i na poslu šefice. Kaže joj da nakon ručka dođe u njegovu kancelariju, treba da joj objasni šta joj je nov zadatak. Ona odgovori da hoće. Juvrađ odlazi. Višnu ugleda Muktu i nasmeši joj se. Mahnu jedan drugome. Ona mu rukom pokaže da dođe da ručaju. On joj pokaže da dolazi za 5 min. Ona gestikuliše da je to ok. Smeše se. Višnu nastavlja da radi. Mukta se priseća Juvrađevih reči da će biti šefica. Nije joj svejedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika silazi niz stepenice, vidi Kasu: “Čika Kasa, donesite mi šolju kafe.”
Kasa se nasmeje: “Kafu? Dušo, ti nikad ne teraš starije da rade! To sam čuo od Miti!”
Ambika: “Stvarno? Sad ste i Vi počeli da analizirate moje reči! (Spazi koverat u Kasinim rukama.) Šta Vam je to u rukama?”
Kasa odgovori da je to izveštaj Sankrantovih lekova koje je Miti poslala na analizu. Ambika je u šoku, seti se kako je ona zamenila Sankrantove lekove vitaminima. Kasa kaže kako je hteo da kovertu ostavi u Mitinoj sobi jer nije kući. Ambika se iznenadi kad čuje da je Miti izašla sa Ekadiš. Hoće da vidi izveštaj. Kasa okleva da joj preda kovertu. Ambika se pravi da je ljuta što ne može da pogleda izveštaj koji se tiče njenog muža. Kaže da će onda videti kad se Miti vrati. Krene da ode, ali joj Kasa da kovertu da je ona preda Miti. Odlazi. Ambika odmah otvori kovertu. Brine se da će svi saznati istinu, shvatiće zašto je Sankrant ponovo počeo da pije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site