Ambiki ispada njena i Akaševa slika!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 324. ep.) 25.02.2014. – Ambiki ispada njena i Akaševa slika!

By  | 

Akaš pozdravlja Juvrađa, kaže da se dugo nisu videli. Juvrađ se priseća kako su se videli prilikom prodaje polovine Bundela kuće. Pita Akaša otud on. Ovaj mu odgovori da mu pašenog radi tu, u Juvan Enterprajzes. Pita njega otkud on tu. U svakom slučaju, hteo je da popričaju o nečemu. On je kupio polovinu kuće Bundelinih od njega, ali je to i dalje njegova (Juvrađeva) kuća. Pita ga da li neko od njegovih zna da je u gradu. Promenio je izgled. I da neko od njegovih prođe pored njega ne bi ga prepoznao. Primeti da je Juvrađ izgubljen u mislima. Juvrađ kaže da mu se sviđa što ima toliko pitanja, ali zar mora istog dana dobiti odgovore na sva. Akaš se nasmeje, kaže mu da je u pravu. Prikazuju Višnua kako je završio s poslom i kreće ka izlazu. Juvrađ zamoli Akaša da nikome ne kaže da je tu jer pokušava da se distancira od svoje prošlosti. Par radnika prođe pored Juvrađa, pozdravljaju ga. Akaš prokomentariše kako je on tu popularan, pita ga da li radi u blizini. Ovaj negira, kaže da često tu dolazi na sastanke i baš kasni na jedan. Krene, ali ga Akaš zaustavi. Višnu se i dalje kreće ka izlazu. Akaš kaže Juvrađu da ima jedan predlog. Doćiće dan kada će se vratiti svojima, neka ne okleva kad taj čas dođe. Višnu izlazi. Primeti da Akaš priča sa nekim, ali mu je Juvrađ okrenut leđima pa ne vidi o kome se tačno radi. Juvrađ klimne glavom, odlazi. Višnu priđe Akašu, prokomentariše kako ga i tu poznaju. Akaš mu govori da je malopre pričao s Mitinim bratom. Višnu pomisli na Kanhu, ali Akaš kaže da je mislio na Mitinog starijeg brata, Juvrađa. Višnu se uozbilji i zamisli. Akaš mu kaže da je to duga priča, neka ništa ne govori Miti i Mukti. Njihove žene ih čekaju, treba da kuvaju. Odlaze.

Na izletištu Mukta, Miti (obe nose naočare za sunce :)) i Ambika vuku konopac s jedne strane, dok Ratore sam vuče s druge.

aaa

Miti zadirkuje Ratorea da ih ne može pobediti. Ratore kaže kako su baš jake. Miti viče devojkama da jače vuku, a Ratoreu kaže da ih ne može pobediti jer je star. On joj odgovori da je on Raguvendira Pratap Ratore, on je tigar 🙂 Miti kaže da će mu pokazati one. Ratore odgovori da tigar nikad ne stari, pokažaće im on. Cimne konopac i pobedi ih. Smeje se. Miti se tobož ljuti, kaže da je varao. Mukta kaže ocu da će on uvek pobeđivati ako budu igrali takve igre, hajde da igraju nešto gde i one mogu pobediti. Miti se slaže s njom. Ratore im kaže da su pakosne. Mukta se kao ljuti, pita šta tu ima pakosno. Ratore pita zašto da igraju igre u kojima samo one mogu pobediti. Miti kaže da je to zato što ih je on doveo na piknik. Zato one moraju pobediti. Pita Muktu i Ambiku da li se slažu, ove potvrde. Ratore se smeje, odustaje. Devojke vezuju Ratoreu oči. Čikaju ga da ih uhvati i pogodi koga je uhvatio. Ratore uspe da uhvati Ambiku, dodirne je po licu pa kaže da je to njegova ćerka.

aaa aaaa

Mukta mu vikne da greši, tera ga da skine povez i uveri se. Ratore to i učini. Mukta kaže da mu je lepo rekla. Ratore se smeši. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno