Miti se ujedinjuje s Ekadiš!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 328. ep.) 04.03.2014. – Miti se ujedinjuje s Ekadiš!

By  | 

 

Miti razgovara sa Muktom

Miti razgovara sa Muktom

Ratore je u kolima, priseća se Muktinih reči. Mukta se, s Višnuom, vraća kući drugim autom. On joj kaže da je uživao na pikniku, bilo bi lepo da se nije desio onaj incident s Miti. Primeti da je Mukta zamišljena pa je pita o čemu razmišlja.

U trećim kolima su Sankrant, Ambika, Miti i Akaš. Akaša zanima šta se to desilo s Mitinim glasom. Miti kaže da je to možda zato što je mnogo vikala. Akašu nije jasno kako se zbunila oko tabli koje su pokazivale pravac, bilo ih je svuda. I Miti nije jasno, kaže da je baš pratila te table. Akaš joj kaže da, gde god su postojala dva pravca, tabla je uvek bila usmerena na desno. Miti u sebi razmišlja kako joj se učinilo da je ona tabla pokazivala na levo. Vidimo sećanje na to. Pita se ko bi to mogao okrenuti tablu. Mukta, ujka Ratore, Višnu, Sankrant… Ne, oni nisu mogli učiniti to. Ostaje samo Ambika. To znači da je Ambika to isplanirala. Miti je pogleda. Ambika joj se nasmeši pa Miti prisili sebe da uradi isto.

Višnu i Mukta su stigli kući. On joj kaže da mu je piknik prijao jer su proveli više vremena zajedno. Poznavali su Akaša od ranije, ali sad su upoznali i Sankranta i Ambiku. I oni su fini. Mukta je opet zamišljena. Višnu je zabrinut za nju, primeti da je jako tiha od kako su se vratili. Pita da nije stvarno ljuta zato što je njen otac pomogao Ambiki u igri i što ju je tretirao kao ćerku. Zna da joj se to nije svidelo. Mukta mu ispriča istinu o Ambiki, ovaj je zapanjen. Kaže da joj ništa nije jasno, ali istina je da je Ambika ćerka njenog oca. Ona je njegova ćerka iz braka s prvom ženom. Ne želi više da priča o tome. Zove je Miti i ona odlazi u drugu sobu da popriča sa njom. Miti takođe hoće da priča sa Muktom o Ambiki. Kaže joj da je bila u pravu, njene sumnje su tačne, sad i ona isto oseća. Mukta joj kaže da je možda pogrešila, hoće reći da je ne poznaje dovoljno. Rekla joj je šta je osetila tada. No, ipak nema nikakvih dokaza da bi Ambiku okarakterisali kao lošu osobu. Kaže joj da će joj reći nešto, neka joj ne zameri. Nije ništa stigla da uradi po kući od kako se vratila. Miti je malo iznenađena njenim rečima. Završavaju razgovor. Mukta razmišlja kako je ona bila ta koja je sumnjala u Ambiku, pita se zašto se onda toliko promenila od kako je saznala da joj je sestra. Na drugoj strani, Miti je iznenađena Muktinom reakcijom. Pita se da Ambika nije osvojila i Muktino srce i šta to ima u njoj pa ljudi tako brzo steknu poverenje u nju. Okrene se i pogleda idol. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno