Ambika se pretvara da je trudna!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 329. ep.) 05.03.2014. – Ambika se pretvara da je trudna!

By  | 

Ambika nastavi da priča o incidentu koji se desio u njenom detinjstvu, kaže da se jednom jedan dečko, Papu, žalio njenom učitelju na nju, pa je ona namerno stavila čili paprike ispred ventilatora i tako mu zaljutila oči. Smeje se, pa se oklizne. Ekadiš se iznervira što Ambika vrda pa krene štapom da je udari, ali je Miti zaustavi. Pomaže joj da ustane. Ekadiš se izvini na 2 minuta, odlazi negde.

Muktu zove Ratore. Ona se seti kako je pomogao Ambiki na pikniku i njegovog priznanja da mu je ona ćerka. Višnu je tera da se javi, ali Mukta ona poziv. Višnu je zabrinut. Mukta kaže da ne želi da priča s ocem. Začuje se zvono na vratima, Višnu ih otvara. To je Ratore.

zzz

Kaže da je bio u prolazu pa je svratio da ih poseti. Višnu ga zove da uđe. Smišlja izgovor da ide da pošalje neke bitne mejlove kako bi njega i Muku ostavio same, ali ga ona zaustavi. Kaže mu kako može ostati jer je njen muž, njen otac može sve reći pred njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

zzz

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno